Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
nov. 25

Open Heart | LIVE

noiembrie 25 @ 10:00 - 13:00

200.00lei
FIG 1507 OPEN HEART 6 scaled

Au fost multe momente in viata mea in care m-am simtit neputincioasa, ingrozita, apasata. In acele momente iubirea mi-a fost ancora si far care sa imi arate calea, sa ma ajute sa imi alchimizez viata intr-o sursa de compasiune si iubire, o contraforta pentru fata teribila a umanitatii. Alchimizarea aceasta nu s-ar fi petrecut daca nu alegeam sa imi deschid inima.

Opusul anxietatii nu este siguranta, ci increderea ca poti gestiona si poti alchimiza orice veni spre tine. O inima care se poate deschide complet cand doresti si se poate inchide cand ai nevoie, iti ofera aceasta incredere in fortele si resursele tale.

O inima deschisa este speranta care nu moare niciodata. O inima deschisa este puterea de a-ti croi propriul drum.

Hai sa deschidem inimile catre propriile forte si sa construim vieti inchinate compasiunii la atelierul live de terapie prin arta “Open Heart” de pe 25 noiembrie, de la ora 10:00, la TerraPsy Center (Str. Negru Vodă, nr. 4, bloc C3A, sc. 3, et. 2, ap. 41, București).

Vom discuta, vom face exercitii de respiratie, meditatii vizuale si practici de conectare la corp, iar apoi vom pune in practica un exercitiu de terapie prin pictura.

Ca de obicei, iti voi pune la dispozitie toate materialele necesare si te voi intampina cu cafea, suc, apa si gustari intr-un spatiu de siguranta si sustinere!

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biletele nu mai sunt disponibile

Detalii

Data:
noiembrie 25
Oră:
10:00 - 13:00
Cost:
200.00lei
Eveniment Category:
Site web:
https://fig-1507.com/

Locație

Terrapsy Center
Strada Negru Vodă 4, bloc C3A, sc. 3, et. 2, ap. 41
București, B Romania
+ Hartă Google

Organizator

Fig. 1507
Email
antonia@fig-1507.com
Instagram

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *