Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.
apr. 8

Vulnerabilitate: Not a Dirty Word – Live

8 aprilie 2023 @ 11:00 - 15:00

200.00lei
FIG 1507 VULNERABILITATE LIVE

Hai la atelierul live “Vulnerabilitate: not a dirty word” in care sa ne deschidem inimile si sa cultivam increderea in noi si in oamenii nostrii prin terapia prin arta si nu numai!

In cadrul atelierului vom avea exercitii de mindfulness si vizualizare care sa ne imprieteneasca gradual cu vulnerabilitatea, astfel incat sa o cultivam constient si selectiv!

Vom face practici de conectare la sine si la restul persoanelor din grup, practici de consolidare a increderii in sine, dar si a increderii ca ceilalti vor fi acolo pentru noi cand vom avea nevoie. Apoi vom lega frumos toate concluziile intr-un exercitiu colaborativ de terapie prin arta.

Pe 8 aprilie ne vom intalni la cabinetul Terrapsy Center (Str. Negru Vodă, nr. 4, bloc C3A, sc. 3, et. 2, ap. 41, București) de la ora 11:00 si timp de 4 ore vom lucra impreuna pe tema Vulnerabilitatii!

In costul biletului vei avea asigurate materialele de lucru si iti voi pune la dispozitie cafea, ceai, apa si diverse snacks-uri.

Vei veni sa ne debarasam de masti, de platose si sa ne conectam inimile?

Bilete

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Biletele nu mai sunt disponibile

Detalii

Data:
8 aprilie 2023
Oră:
11:00 - 15:00
Cost:
200.00lei
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , , , , , , , , , ,

Locație

Terrapsy Center
Strada Negru Vodă 4, bloc C3A, sc. 3, et. 2, ap. 41
București,BRomania
+ Hartă Google

Organizator

Fig. 1507
Email
antonia@fig-1507.com
Instagram

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *