KINTSUGI COVER

Alchimista Gandurilor

Sunt deja cateva luni de cand imi tot da tarcoale o idee: sa expun anumite conversatii din mintea mea si din cele pe care le impartasesc cu prietenii mei, unei audiente mai mari. Bineinteles, vorbesc despre acele conversatii care aduc sub o forma sau alta valoare, povestesc despre o experienta, ofera o perspectiva sau pur si simplu te indeamna la introspectie.

Pana acum 2 luni, era doar o idee care nu imi dadea pace. Intreband insa pe instagram despre preferintele comunitatii cu privire la continutul pe care il creez, cererea unanima a fost sa povestesc din nou cum o faceam pe youtube. Despre ce? Raspunsul a fost: despre orice. Banuiesc ca in realitate despre lucrurile care ma pasioneaza, despre experientele mele, despre perspectivele si observatiile mele.

Acum, cu prilejul “vacantei” am transformat ideea in realitate si m-am miscat repede ca sa lansez podcastul “Alchimista gandurilor” pe 15 iulie. Da, acel 15 din 1507, aceasta zi in care Iris, fetita mea, ar fi facut 4 ani, aceasta in care Fig. 1507 face 4 ani in locul ei.

Lansez podcastul acum ca un mod de a-mi manifesta recunostinta pentru ea, ca inca un mod prin care sa imi fac curaj sa fiu si mai vulnerabila si mai deschisa si sa las aceasta vulnerabilitate sa creeze conexiune.

Acum 4 ani viata mea a luat o turnura neasteptata. Pe cat de dureros a fost sa dau atunci ochii cu moartea mea si sa o pierd pe Iris, pe atat de multa putere mi-a oferit sa alchimizez durerea in curaj si sa cladesc o viata care sa imi ofere bucurie. Si in cinstea ei, continui cu mult curaj, sa ofer vulnerabilitatea mea ca ea sa iti serveasca, sa iti ofere tie curajul sa fii si tu vulnerabila si sa iti regasesti puterea personala.

Desi nu am alt plan pentru acest podcast in afara de a crea inca un prilej de conectare, mi s-a parut firesc sa il incep cu poveste de origine, sa vorbesc despre inceputuri si sfarsituri si povestile pe care ni le spunem despre ele ca sa ne gasim puterea personala.

Predominant podcastul va avea un vorbitor, dar imi doresc tare mult, cand iti gasesti curajul, sa imi spui si povestea ta despre subiectul discutat, despre propriile tale experiente si perspective, ca sa ne regasim in vulnerabilitatea impartasita. Trebuie numai sa imi dai un reply la acest e-mail.

Poti asculta podcastul pe Spotify sau pe Youtube. Abia astept sa iti citesc gandurile.

Articole conexe

Răspunsuri

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *