Ateliere

 • 5 Module

  Arta Colajului

  De cativa ani incoace in luna decembrie fac, sub o forma sau alta, o retrospectiva  a anului care urmeaza sa se incheie. Fiind o persoana cu o memorie vizuala in primul rand, intotdeauna folosesc imagini (foto, video sau desene) ca sa redau cele mai importante momente din ultimele luni.

 • 7 Module

  Balance

  Programul Balance s-a nascut dupa un moment de burnout in care am realizat ca balanta dintre multiplele mele roluri era orice numai echilibrata nu. Astfel am creat aceste 5 sesiuni de terapie prin arta menite sa aduca echilibru intre rolurile pe care le indeplinim zi de zi si sa ne ajute sa construim granite sanatoase, astfel incat sa nu mai ajungem la epuizare.

 • 10 Module

  Bildungsroman

  Cum ar fi daca ti-ai schimba mindsetul si te-ai uita la propria viata ca un roman de devenire, ca un sir de povesti menite sa cladeasca si sa scoata la iveala eroul din tine?

 • 6 Module

  Embodiment

  Daca si tu simti ca rationalul ocupa prea mult din tine si corpul iti este strain, hai cu mine in aceasta experienta de redescoperire.

 • 5 Module

  Eros & Psyche – Explorarea Intimitatii

  Acest atelier este  construit dintr-o perspectiva matura care sa se concentreze mai degraba pe demontarea prejudecatilor, constientizarea si reevaluarea unor notiuni si perceptii, dar si pe clarificarea a ceea ce ne dorim de la o relatie romantica.

 • 13 Module

  Jurnal de Schite

  Jurnalul de Schite este un program creativ care se intinde pe parcursul a 10 zile si este destinat persoanelor care vor sa isi calibreze emotiile si trairile intr-un mod creativ si relaxant, dar fara sa aloce prea mult timp. Jurnalul de Schite imbina terapia prin arta si practica de Journaling pentru a dezvolta conectare la sine si prezenta in viata de zi cu zi!

 • 6 Module

  Kintsugi

  Voi facilita latura terapeutica a acestui proces, te voi ajuta sa proiectezi experientele interioare in procesul fizic de reparare.