Politica de Rambursări și Returnări

1. In baza legislatiei UE, la achizitia unui serviciu online, aveti dreptul de a anula comanda in termen de 14 zile, indiferent de motiv si fara nicio justificare, atata vreme cat serviciul nu a fost prestat.

2.In cazul cursurilor cu acces instant si complet de la momentul achizitiei se considera ca servicul cumparat a fost prestat integral. In cazul cursurilor cu prestare succesiva, se va returna suma aferenta serviciilor neprestate.

3. Dreptul de retragere din contract opereaza in termen de 14 de zile calendaristice calculat de la data inregistrarii pe site.In cazul in care au trecut mai mult de 14 zile de cand ati primit comanda, din pacate nu va putem oferi o rambursare.

4. In cazul in care doriti sa apelati la dreptul de retragere, nu trebuie decat sa ne comunicati intentia dumneavoastra prin email la [email protected].

5. Rambursarea este procesata de indata ce produsul returnat ajunge la noi, in termen de 14 zile. In cazul in care plata a fost efectuata cu cardul, rambursarea va fi transferata in contul de plata. In cazul in care plata a fost efectuata prin numerar, rambursarea se va face printr-un transfer si va vom contacta pentru informatii suplimentare legate de detaliile bancare.

Pentru orice intrebari suplimentare privind rambursarea, va rugam sa ne contactati la [email protected].

RĂSPUNDEREA

S.C. WILLDIET S.R.L. nu va fi raspunzatoare de niciun fel de prejudiciu (direct, indirect sau accidental) care provine din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informatiile prezentate pe site-ul nostru, precum si de orice fel de erori sau informatii lipsa din continut care ar putea cauza orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi tiparite numai pentru uz personal.

Informatiile si materialele oferite prin acest site si cursurile din cadrul sau nu pot fi tiparite, distribuite sau trimise unei alte persoane sau utilizate in orice alt tip de document fara acordul scris al autorilor.

Informatiile puse la dispozitie prin intermediul site-ului nu pot inlocui sau substitui serviciile profesionistilor instruiti in orice domeniu, inclusiv, dar nu limitat la, aspectele medicale, psihologice, juridice etc. Nici noi, nici partenerii nostri, sau oricare din partenerii nostri afiliati, nu va fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, daune indirecte, speciale, exemplare sau de alta natura care ar putea sa rezulte, inclusiv, indifferent ca sunt pierderi economice, vatamare, boala sau moarte. Sunteti singurul responsabil si raspunzator pentru deciziile, actiunile si rezultatele in viata, si prin utilizarea de catre dvs. a site-urilor, sunteti de acord si raspunzator pentru orice astfel de decizii, actiuni sau rezultate.

LITIGII

Pentru orice conflict care ar putea aparea intre S.C. WILLDIET S.R.L. si utilizatorii/clientii sai vom cauta sa il rezolvam in mod amiabil. Daca totusi acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de o instanta de judecata din jurisdictia S.C. WILLDIET S.R.L.