Termeni și Condiții

INTRODUCERE

https://fig-1507.com este proprietatea S.C. WILLDIET S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Romania, Lt. Virgil Lazarovici 28, CIF 37024599, inregistrata sub J40/1376/2017 , telefon +40742613358, email [email protected]. Termenii specifici vor fi utilizati in acest document si vor avea urmatorul inteles: “Termeni specifici”: SITE-UL: Reprezinta site-ul online care apartine S.C. WILLDIET S.R.L. (https://fig-1507.com), prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii despre serviciile si produsele oferite de S.C. WILLDIET S.R.L. prin intermediul site-ului https://fig-1507.com; UTILIZATORUL: este persoana care acceseaza site-ul web, din motive private sau profesionale, si care a acceptat Termenii si Conditiile implicate de utilizarea site-ului web, furnizand toate datele de conectare necesare pentru crearea unui cont; UTILIZARE ABUZIVĂ: se refera la utilizarea site-ului web contrar obiceiurilor standard de utilizare si legilor active si in orice alt mod care ar putea dauna S.C. WILLDIET S.R.L.

CONFIDENȚIALITATE

S.C. WILLDIET S.R.L. respecta legile in vigoare in ceea ce priveste confidentialitatea datelor; https://fig-1507.com si S.C. WILLDIET S.R.L. nu va instraina catre terti datele personale confidentiale ale utilizatorilor sai si le va folosi doar pentru a lua legatura cu clientii/utilizatorii sai, precum si pentru a-i informa cu privire la anumite probleme tehnice ale site-ului, oferte si politici ale companiei; https://fig-1507. com si S.C. WILLDIET S.R.L. nu incurajeaza emailurile SPAM, nu ofera datele dumneavoastra de contact unor terte parti, nu vand, nu ofera sau schimba emailurile obtinute de pe acest site, nu cedeaza emailul dumneavoastra nimanui altcuiva fara acordul dumneavoastra clar. S.C. WILLDIET S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierdere de informatii datorata erorilor tehnice sau problemelor de securitate ale serverului gazdelor sau oricaror alte actiuni din partea unor terte parti. In conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia consumatorilor, precum si cu Legea nr. 506/2004 privind utilizarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in cadrul comunicatiilor electronice, S.C. WILLDIET S.R.L. are obligatia de a utiliza, in conditii de siguranta si numai in scopurile mentionate, datele personale ale oricarui client. Scopul colectarii datelor este de a opera si livra comenzile utilizatorilor/clientilor. In conformitate cu Legea 677/2001, aveti dreptul de acces si de modificare a datelor dumneavoastra si dreptul de a va adresa unei instante de judecata. De asemenea, aveti dreptul de a refuza stocarea si utilizarea datelor dumneavoastra si de a cere stergerea datelor dumneavoastra personale. Pentru a aplica aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre. Va rugam sa retineti ca, prin accesarea si utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord neconditionat cu Politica de confidentialitate si de utilizare a modulelor cookie si cu Termenii si conditiile generale.

Disclaimer

Acest Website nu garanteaza in nici un fel: (a) acuratetea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice); (b) disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti; (c) prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti le pot atasa acestui Website fara cunostinta sau acordul Societatii; (d) orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit in orice fel pe acest Website; (e) utilitatea continutului acestui Website, in Intreg sau in parte. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui Website agreati sa nu faceti responsabila societatea si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestui Website, sau ale caror materiale apar in acest Website. Sunteti direct raspunzatori pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute in acest Website.

INFORMAŢIILE DE PE ACEST WEBSITE NU SUNT SFATURI MEDICALE.

Sfatul medical consta in diagnosticarea si administrarea unei medicatii specifice raportate la circumstantele individuale ale pacientului in cauza. In nici un caz si sub nici o forma nu trebuie sa considerati informatiile pe care le oferim ca fiind sfaturi medicale sau ca ar constitui o relatie de tip doctor/pacient. Va sfatuim sa va consultati intotdeauna medicul ori de cate ori aveti vreo intrebare sau preocupare referitoare la starea sanatatii dumneavoastra; de asemenea, apelati la expertiza acestuia inainte de a incepe un program de tratament, pentru a avea siguranta ca informatia noastra si interpretarea acestei informatii de catre dumneavoastra sunt potrivite pentru specificul individual. Nu ignorati niciodata sfaturile medicului si nu intarziati aplicarea unui tratament pentru ceva ce ati citit sau vazut pe acest site sau alte site-uri ce au legatura cu acesta. SC WILLDIET S.R.L.  nu este responsabila si nu poate fi trasa la raspundere pentru parerile/diagnosticele date de catre terte persoane cu privire la continutul paginilor. SC WILLDIET S.R.L.  nu are nici o obligatie si nu este raspunzatoare individual sau asociat cu terte parti de nici o revendicare sau pretentie directa sau indirecta, pierdere sau paguba rezultata din folosirea acestei pagini, a continutului, reclamelor si/sau a celorlalte site-uri aflate in legatura.

DREPTURI DE AUTOR

Toate materialele publicate pe acest site apartin S.C. WILLDIET S.R.L. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu exceptia cazului in care sunt vizualizate online. Descarcarea si copierea materialelor este permisa numai in scopuri personale, necomerciale. Pentru orice alt tip de utilizare: publicare, publicitate, grafica sau orice alt tip de utilizare, va rugam sa contactati [email protected]. Prin accesarea online a site-ului https://fig-1507.com, utilizatorii sunt de acord sa respecte termenii si conditiile indicate in aceasta sectiune si legile pe care le respecta. Toti utilizatorii care intra online pe magazinul nostru sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile. Termenii si conditiile de mai jos sunt considerati a fi normele minime de utilizare aplicabile. Utilizarea site-ului se face cu acordul legilor in vigoare in Romania. Termenii si conditiile pot fi modificati prin actualizarea site-ului, noii termeni si conditii intrand in vigoare imediat dupa ce publicarea este disponibila tuturor utilizatorilor. Nu exista alti termeni si conditii acceptate pe acest site in afara celor publicate aici, cu exceptia precisa a celor permise si acceptate de S.C. WILLDIET S.R.L. prin emiterea unei cereri la adresa [email protected]

COMENZI

Acceptarea unei comenzi plasate pe site este conditionata de respectarea procedurii puse in aplicare de S.C. WILLDIET S.R.L., exprimata printr-o succesiune de etape diferite pe care clientul trebuie sa le urmeze pentru a-si valida comanda. Orice comanda validata de catre client este in conformitate cu contractul de vanzare si de acceptare a tuturor clauzelor din prezentele conditii generale. O confirmare prin e-mail care rezuma comanda (produse, preturi, disponibilitatea produselor, cantitate etc.) va fi trimisa clientului de catre S.C. WILLDIET S.R.L. In acest scop, clientul accepta in mod formal utilizarea e-mail-ului pentru a primi confirmarea continutului comenzii sale de la societatea S.C. WILLDIET S.R.L. In orice caz, facturile sunt disponibile in sectiunea “contul meu”.

PLATĂ

Online cu card de debit/credit (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, Amex); plata este securizata de partenerul nostru Stripe, cunoscut pentru solutiile sale excelente de securitate. Platile se efectueaza prin intermediul unei pagini redirectionate si securizate, legate de Stripe. Datele dvs. sunt criptate, astfel incat https://fig-1507.com nu are acces la detaliile contului dvs. bancar. Daca doriti sa efectuati o plata cu un card cadou, mergeti pur si simplu la “cosul de cumparaturi” si introduceti codul certificatului cadou in campul respectiv. In cazul in care valoarea comenzii depaseste valoarea certificatului cadou, va rugam sa selectati metoda de plata cu care doriti sa acoperiti suma ramasa. Daca valoarea certificatului cadou depaseste valoarea comenzii, puteti utiliza acelasi cod pentru urmatoarea achizitie. Suma ramasa va fi disponibila pana la epuizarea completa a soldului de credit.