ANTONIA TEAHA FIG 1507 38

POVESTEA Fig. 1507

Fig. 1507 s-a nascut din cenusa, dupa pierdere si suferinta; s-a nascut natural ca un mod de a vindeca ranile si a alina tristetea.

Arta mi-a salvat viata cand m-a ajutat sa imi vindec golul lasat de pierderea fetitei mele si a continuat pana in ziua de azi sa imi fie cea mai buna terapie, cea mai buna alinare si metoda de procesare a emotiilor si a experientelor.

Desi de cele mai multe ori ne pierdem obiceiul creator cand devenim adulti, puterea creatiei ramane latenta, asteptand sa fie folosita pentru a ne conecta la noi insane si pentru a ne vindeca.

Cunosc efectul terapeutic al artei si al vizualizarii, l-am simtit si doresc sa il impartasesc! 

De aceea am decis sa actionez drept un catalizator al vindecarii si sa creez cursuri online si ateliere live prin care sa pot facilita procese de terapie prin arta pentru orice persoana care isi doreste sa se conecteze la sine prin arta.

Aici vei gasi exercitii creative construite cu grija de mine, special gandite pentru depasirea blocajelor, cresterea increderii in sine si materializarea propriilor dorinte.

Fie ca te confrunti cu anxietate si stres la job sau ca incerci sa inchizi rani personale adanci, terapia prin arta poate fi metoda blanda care sa te sustina in vindecare.

Daca nu ai mai facut niciodata terapie prin arta te invit sa faci cursul GRATUIT “First date cu terapia prin arta” si sa simti pe pielea ta efectele acestui tip de terapie! Apoi te astept cu tot dragul in cadrul celorlalte cursuri online sau chiar in cadrul atelierelor live!

Iti multumesc ca m-ai ales in calatoria ta spre autodescoperire si autovindecare, sunt extrem de recunoscatoare si onorata!

And for my first magic trick I’ll make you believe in yourself!

FAQ

Fig. 1507 este despre comunitate si sustinere, indiferent ca vorbim de achizitia unui program online, un atelier live sau o comanda personalizata. Te asigur ca pentru mine votul tau de incredere inseamna extraordinar de mult, asadar comunicarea este esentiala si o primesc cu o atitudine foarte deschisa.

Daca ai orice intrebare sau nelamurire legata de plasarea unei comenzi sau o comanda plasata nu ezita sa imi dai un mesaj in platforma Fig. 1507 sau sa imi trimiti un e-mail la adresa [email protected].

Nu ai nevoie de NICI o abilitate artistica ca sa poti participa la atelierele si sesiunile Fig. 1507. Nu ai nevoie de nici un fel de experienta in domeniul artistic sau de creatie pentru a participa la atelierele si sesiunile Fig. 1507.

Cele mai bune instrumente sunt cele pe care le ai la indemana: hartie, creioane sau carioci colorate, acuarele sau vopseluri acrilice. Exercitiile de terapie prin arta se concentreaza mai degraba pe procesul de creatie si simbolurile folosite, decat pe estetica rezultatului. De aceea orice instrument care poate facilita expresia este potrivit pentru a fi folosit in cadrul atelierelor Fig. 1507.

Cu toate acestea, daca doresti sa iti construiesti cu aceasta ocazie o mica trusa de artist, mai jos las o lista cu recomandarile pe care eu le consider potrivite pentru un incepator:

  • Hartie acuarela : hartie pentru acuarela, marcata cu 200 g/mp sau peste.
  • Pensule: set de pensule cu par natural pentru pictura cu acuarele sau cu par sintetic pentru pictura cu vopseluri acrilice. Recomand set de la Atelier sau Daler Rowney.
  • Acuarele – Set 24 culori acuarela Travel Aquafine Daler Rowney
  • Vopseluri acrilice – Set 6x12ml culori acrilice Simply Daler Rowney
  • Creion – Creion grafit Cleos Cretacolor Hb
  • Ascutitoare Cretacolor

Fiecare atelier si fiecare program Fig. 1507 are in spate un anumit concept si un anumit parcurs psihologic. Unele cursuri pot fi finalizate in 50-60 de minute, pe cand altele necesita cate o ora atribuita saptamanal. Desi toate sesiunile sunt gandite astfel incat sa se incadreze intr-un program inghesuit, durata unei sesiuni poate varia. Cel mai sigur, poti verifica descrierea fiecarui atelier care iti va spune cu precizie care este durata sa si cat timp trebuie sa ii dedici.

Pentru a afla cand are loc urmatorul atelier LIVE te poti uita peste calendarul din sectiunea Ateliere Live sau te poti abona la newsletter-ul nostru ca sa te pot informa direct cand incep inscrierile la urmatorul atelier.